loader image
Home » transplant hepatic

transplant hepatic

IC Fundeni: Fetiţa de 5 ani cu insuficienţă hepatică la care s-a efectuat transplant a decedat

Fetiţa în vârstă de 5 ani cu insuficienţă hepatică la care s-a efectuat în 30 aprilie transplant hepatic la Institutul Clinic Fundeni a decedat marţi seară, a transmis instituţia medicală. “Fetiţa care a suferit un transplant de ficat pe data de 30 aprilie a decedat în seara zilei de 17 mai, la ora 20,40, în […]

IC Fundeni: Fetiţa de 5 ani cu insuficienţă hepatică la care s-a efectuat transplant a decedat Read More »

IC Fundeni: Starea fetiţei de 5 ani cu insuficienţă hepatică la care s-a efectuat transplant este “în ameliorare”

Starea fetiţei de 5 ani cu insuficienţă hepatică la care s-a efectuat sâmbătă o procedură de transplant hepatic este “în ameliorare”, copilul fiind încă intubat, a transmis luni Institutul Clinic Fundeni.  Astfel, pacienta este sedată, intubată şi ventilată mecanic, dar “în proces de încercare a desprinderii” de pe aparatul de respiraţie, potrivit unității medicale. Reprezentanţii

IC Fundeni: Starea fetiţei de 5 ani cu insuficienţă hepatică la care s-a efectuat transplant este “în ameliorare” Read More »

Ministerul Sănătăţii: La fetița de 5 ani cu hepatita severă cauzată de boala Wilson va fi realizat transplant hepatic

Fetiţa de 5 ani cu hepatită severă a fost transferată vineri la Institutul Clinic Fundeni în vederea efectuării unui transplant hepatic, a precizat Ministerul Sănătăţii. Până acum, fetița a fost internată la Spitalul “Grigore Alexandrescu” din Capitală. Potrivit ministerului, copilul este în stare gravă, dar stabilă, specifică pacienţilor cu insuficienţă hepatică, având şi alte comorbidităţi.

Ministerul Sănătăţii: La fetița de 5 ani cu hepatita severă cauzată de boala Wilson va fi realizat transplant hepatic Read More »

Scroll to Top