loader image
Home » CT-ul Cardiac – Interviu cu Dr. Ramona Bică și Dr. Virgil Ionescu

CT-ul Cardiac – Interviu cu Dr. Ramona Bică și Dr. Virgil Ionescu

CT-ul Cardiac este o examinare imagistică avansată și neinvazivă prin care se obține o investigare complexă a vascularizației, funcției și structurii inimii.

Prin intermediul examinării Cardio CT, medicul cardiolog obiectivează supozițiile diagnosticului clinic încadrând corect pacientul într-o anumită patologie. Acesta stabilește gradul unei anumite entități anatomo-clinice, ceea ce are ca finalitate instituirea unui tratament corect pentru diagnosticul și stadiul afecțiunii cardiovasculare în cauză.

La CardioRec Corbeanca, parte din rețeaua Auxologico din Milano, interpretarea examinării Cardio CT este rodul unei activități desfășurate în echipă, medic cardiolog și medic radiolog.

Aceasta permite îmbinarea într-o simbioză perfectă a caracteristicilor tehnice de excepție ale examinării, date de utilizarea corectă a unui echipament CT performant, urmată de postprocesarea datelor brute achiziționate prin programe medicale avansate ce apreciază atât parametrii clinico-imagistici clasici, cât și pe cei recent migrați din domeniul de cercetare în practica clinică, și, totodată, aplicarea celor mai recente recomandări din ghidurile internaționale de Cardiologie.

Astfel, Raportul Medical devine un instrument de diagnostic indispensabil medicului cardiolog, care se pliază perfect pe necesitatile demersului său medical.

Aflați mai multe despre beneficiile CT-ului Cardiac din interviul realizat de Simona Dragomir cu Dr. Ramona Bică, Medic Primar Cardiologie, Master în Imagistică Cardiacă, și Dr. Virgil Ionescu, Medic Primar Radiologie-Imagistică Medicală, Doctor în Medicină.

 

 


 

Pentru Programări – 021.9636

 


CardioRec face parte din rețeaua Istituto Auxologico Italiano, o fundație nonprofit cu peste 60 de ani de tradiție și activitate medicală la cel mai înalt nivel, un nume ce este sinonim cu Excelența în Sănătate și Grija față de pacienți. Acesta face parte, totodată, din Centrul de Imagistică Cardiovasculară Integrată al prestigioasei rețele italiene.

 

 

Scroll to Top