loader image
Home » Implant MegaGen – modern, estetic și durabil

Implant MegaGen – modern, estetic și durabil

Tratamentele cu implant MegaGen, o soluție modernă și durabilă

Un implant MegaGen respectă cele mai înalte standarde de calitate care există la ora actuală în implantologie. Implantul MegaGen oferă soluții moderne pentru înlocuirea unui dinte absent, atât în zona maxilarului, cât și în zona mandibulei. În timp ce implantul MegaGen este foarte rezistent în cazul molarilor, reușește să ofere, în același timp, rezultate estetice foarte bune și pentru zona frontală.

Fie din cauza predispozițiilor genetice, fie din cauza unei igiene necorespunzătoare sau, adesea, din cauza accidentelor ce rezultă în traumatisme la nivelul danturii, de-a lungul vieții, oamenii se pot confrunta cu una dintre cele mai neplăcute probleme: căderea dinților. În trecut, această situație avea un impact copleșitor asupra vieții oamenilor, generând nu doar probleme de natură funcțională, în masticare sau în vorbire, ci și probleme de natură estetică și, implicit, socială și emoțională. 

În prezent, medicina dentară oferă o mulțime de soluții ingenioase pentru a rezolva astfel de probleme dentare. Însă, până acum, s-a dovedit faptul că, dintre toate acestea, implantul dentar este cea mai bună și mai eficientă variantă de tratament stomatologic în cazul pierderii dinților. De-a lungul timpului, implanturile dentare au fost îmbunătățite și, desigur, modernizate, astfel încât să devină mai trainice, dar și să asigure o funcție esențială în viața omului modern: estetica dentară. În cadrul Alverna Dental Studio, punem la dispoziția pacienților, printre altele, și tratamente cu implant MegaGen. În cele ce urmează, vom discuta despre beneficiile și tipurile de implant MegaGen. 

În cadrul clinicilor Alverna Dental Studio, oferim servicii stomatologice de implantologie de cea mai înaltă calitate. Echipa noastră este formată din medici stomatologi cu experiență, pregătiți să readucă zâmbetul pe fața pacienților noștri. Pentru mai multe informații despre implantul MegaGen sau alte tipuri de implanturi, vă rugăm să ne contactați!

Beneficiile tratamentului cu implant MegaGen

Alături de alte câteva tratamente de implantologie minim invazive, cu o tehnologie de proiectare de ultimă generație, Alverna Dental Studio vă pune la dispoziție și beneficiile unui implant MegaGen. Dar ce anume îl recomandă? Există o serie de particularități care fac din implantul MegaGen unul dintre cele mai apreciate și recomandate tratamente stomatologice chiar în rândul specialiștilor. 

Iată, așadar, câteva dintre beneficiile unui implant MegaGen:  

  • Este o variantă de tratament minim invazivă;
  • Este, la ora actuală, cea mai bună variantă de tratament stomatologic prin care se poate reda cu succes funcția osului și a dintelui pierdut;
  • Implantul MegaGen are la bază o tehnologie de proiectare avansată; 
  • Pe suprafața unui implant MegaGen sunt încorporate particule nanomicronice de oxid de calciu, prin urmare țesutul osos nu va lua contact direct cu implantul, ci va intra în contact cu această peliculă fină de oxid de calciu pe care organismul o va percepe ca fiind proprie; 
  • Implantul MegaGen este confecționat dintr-un aliaj de titan de gradul 4, având așadar o puritate superioară.
  • Estetica, dar mai ales funcționalitatea obținute în urma intervenției de inserare a implantului dentar au o foarte bună stabilitate în timp;
  • Procedura de inserare se realizează cu un sacrificiu minim la nivelul osului și al gingiei.

Alverna Dental Studio vă pune la dispoziție tratamente de calitate cu implant MegaGen. Datorită echipei noastre de medici specialiști, dar și a materialelor și aparaturii medicale stomatologice de ultimă generație, reușim să redăm atât funcția osului și a dintelui pierdut, cât și un aspect plăcut și armonios al zâmbetului. 

Oferim două tipuri diferite de implant MegaGen în cadrul clinicilor Alverna Dental Studio, și anume:

  • Implant MegaGen AnyRidge
  • Implant MegaGen Anyone

Pentru a le putea înțelege mai bine particularitățile și avantajele, vi le prezentăm pe fiecare în cele ce urmează. 

Implantul MegaGen AnyRidge

Implantul MegaGen AnyRidge reprezintă ultimul model de implant MegaGen, fiind totodată și cel mai performant model, indicat în majoritatea situațiilor clinice. Acest tip de implant MegaGen a fost creat în mod special pentru a minimiza perturbarea osului crestal, precum și a volumului țesutului moale, asigurând o stabilitate imediată, dar și o estetică superioară.

Dispozitivul are trei diametre de bază și 10 diametre diferite ale spirelor, reunite într-un concept inovator de spire progresive Knife Thread. Aceste spire protejează osul cortical și permit realizează coroanei dentare în aceeași ședință. Sistemul de implanturi are în alcătuire un aliaj de titan, de puritate ridicată. Întreaga structură permite ca implantul MegaGen AnyRidge să se potrivească perfect cu orice tip de os, indiferent de calitatea acestuia! 

Mai mult, toate implanturile AnyRidge sunt tratate cu Xpeed®. Ce înseamnă acest lucru? Tratarea lor cu Xpeed®, care este o nano-structură alcătuită din titanat de calciu ce permite eliminarea completă a reziduurilor de acid, asigurând astfel o integrare mai rapidă și mai puternică a implantului în os. De asemenea, un alt beneficiu important ce rezultă din design-ul unic și robust constă în faptul că implantul MegaGen AnyRidge se bucură de o stabilitate ce se menține pe termen lung.

Doriți mai multe informații despre beneficiile unui implant MegaGen AnyRidge sau despre procedura de aplicare a tratamentului? Alverna Dental Studio vă stă la dispoziție: vă rugăm să ne contactați.

 

https://www.youtube.com/watch?v=IvNwGPnSLZo 

Implantul Megagen Anyone

Cel de-al doilea tip de implant MegaGen inclus în alternativele de tratament stomatologic practicate de Alverna Dental Studio este implantul MegaGen Anyone. Acesta dispune de un design cu totul inovator, care permite simplificarea procedurii chirurgicale și reduce considerabil timpul de recuperare pentru pacient. 

Care sunt câteva dintre beneficiile și particularitățile acestui tip de implant? O dată, implantul MegaGen AnyOne reușește să reducă semnificativ tensiunea asupra osului crestal, oferind astfel atât rezistență, cât și stabilitate în pe termen lung. Prețul procedurii este mai accesibil, devenind astfel o opțiune pentru un număr mai mare de pacienți. 

De asemenea, un astfel de implant MegaGen are încorporată tehnologia Xpeed®, care, așa cum explicam mai devreme, este o nano-structură din titanat de calciu care elimină în întregime reziduul de acid. Prin urmare, are loc o activare a depunerii de os în jurul implantului, iar întregul proces de osteointegrare a implantului dentar este facilitat, ajungând la un timp record de aprox. 30 de zile! 

Medicii stomatologi atrag atenția asupra faptului că o igienă corespunzătoare nu este recomandată doar în cazul dinților naturali. Aceasta trebuie asigurată inclusiv pentru implanturile dentare, căci riscul apariției unei infecții în jurul unui implant dentar vindecat este la fel ca în cazul dinților naturali. Prin urmare, vizitele periodice la medicul stomatolog, precum și îngrijirea cu atenție a danturii sunt esențiale pentru a vă păstra un zâmbet frumos și, mai ales, sănătos. 

Vă recomandăm ca, indiferent de tratamentele stomatologice pentru care veți opta, să respectați recomandările medicului dvs. 

Alverna Dental Studio este pregătită să vă asigure servicii stomatologice conform celor mai riguroase și exigente standarde de calitate. Abordăm problemele dentare într-o manieră multidisciplinară, datorită unei echipe de profesioniști – medici stomatologi specialiști, cu o experiență profesională deosebită, care lucrează eficient în echipă pentru a îmbunătăți sănătatea dentară a pacienților noștri. 

Pe lângă serviciile de implantologie, veți putea beneficia, totodată de servicii de augmentare osoasă, endodontie, estetică dentară, chirurgie dentară, odontologie, ortodonție, profilaxie, protetică. De asemenea, putem interveni și în cazul unei urgențe stomatologice

Dacă doriți să fiți la curent cu ultimele noutăți din cadrul clinicilor Alverna Dental Studio din Cluj, vă invităm să ne urmăriți pe pagina de Facebook Alverna Dental Studio sau pe Instagram @alvernadentalstudio. Suntem sociabili, mereu pregătiți să vă sprijinim în demersurile dvs. pentru o sănătate dentară optimă! 

Articolul Implant MegaGen – modern, estetic și durabil apare prima dată în Alverna Dental Studio.

Scroll to Top