loader image
Home » Medicover și-a majorat veniturile în România cu 7,4% în primul trimestru din 2022

Medicover și-a majorat veniturile în România cu 7,4% în primul trimestru din 2022

Grupul suedez de servicii medicale private Medicover și-a majorat veniturile pe piața din România cu 7,4% în primul trimestru din acest an comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, până la 46,3 milioane euro, arată rezultatele financiare prezentate miercuri de companie.

România este a treia piață ca mărime pentru Medicover, după Polonia și Germania, cu o pondere de circa 12,1%.

Medicover este prezentă în România prin rețeaua medicală clinică Medicover și laboratoarele și centrele de recoltare Synevo.

„În primul trimestru am realizat două achiziții importante – unul dintre cele mai mari spitale din Cluj și o clinică de sănătate a femeii din București – care cresc considerabil capacitatea Medicover de a oferi pacienților soluții integrative și supraspecializate de tratament”, a declarat directorul general al Medicover România, dr. Florinela Cîrstina, citată într-un comunicat al companiei.

În 2021, veniturile Medicover pe piața din România au crescut cu 34% comparativ cu 2020, până la 171,6 milioane euro

Rețeaua Medicover din România cuprinde 4 spitale (în București, Oradea, Craiova și Cluj), 28 de clinici, 28 de cabinete on-site și peste 250 de unități medicale partenere.

De asemenea, rețeaua Synevo din România cuprinde 21 laboratoare și 147 de centre de recoltare a probelor biologice.

Articolul Medicover și-a majorat veniturile în România cu 7,4% în primul trimestru din 2022 apare prima dată în 360medical.ro.

Scroll to Top