loader image
Home » Nastere Cezariana Maternitatea Buzau Ianuarie 2022 Dr. Rusu Nicolae

Nastere Cezariana Maternitatea Buzau Ianuarie 2022 Dr. Rusu Nicolae

Salutare cititori!

Am nascut la maternitatea noua din Buzau de data aceasta,desi celelalte nasteri au fost in cea veche, experiente deloc placute, dar sa revenim la cea recenta.

Insarcinata cu cel de-al saselea copil, stiind ce inseamna sa fii taiat si cusut pe viu ,cand am aflat ca Dumnezeu imi va mai darui inca un copil am zis ca in nici un caz nu voi mai naste natural.

Am cautat un doctor bun, chiar cel mai bun din oras la ora actuala si i-am spus fricile mele. Dansul a zis ca vom vedea la termen. Timpul trecea iar eu ma panicam, nu mai puteam dormi, plangeam si ziceam ca nu mai vreau sa trec prin acea trauma.

Domnul Dr. Rusu la ultimul control a zis pana la urma,dupa ce a insistat sa nasc natural, ca ma va ajuta dansul, ca va fi bine de aceasta data, si ca recuperarea va fi mai usoara,s.a…A ramas ca ma asteapta pe 23 ianuarie la maternitate, aveam 39 saptamani.

Am ajuns, m-am internat spunand ca sunt pentru cezariana, am intrat la monitorizare, si a venit domnul doctor, m-a consultat si din nou a zis sa incercam natural. In timpul consultului am inceput sa plang si am zis ca nuuu nu vreau natural. Domnul doctor, un om deosebit, m-a inteles si asa au inceput pregatirile pentru operatie.

Eram atat de fericita nu imi mai pasa ce imi vor face numai sa imi pot tine bebele in brate….Am intrat in sala, domnul doctor si-a facut datoria si am adus pe lume o fetita cu o greutate de 3200 g si cu nota 9.

Vreau sa spun ca doamnele de la ATI au fost minunate, foarte atente, la fel si asistentele de la salon. Conditii foarte bune, spaga nu am vazut pe nimeni sa bata apropouri.

Recuperarea a fost rapida fata de nasterile naturale dupa care imi reveneam la aproximativ 2 luni. Operatia  a fost facuta foarte bine cu un sigur fir, si fara nici o complicatie.

Multumim lui Dumnezeu ca dupa o saptamana faceam curat prin casa. Tot respectul  pentru domnul Dr. Rusu si intreaga echipa din maternitate. Va multumim si ne rugam sa fiti sanatosi si sa va faceti datoria la fel de bine si de aici inainte. Tot respectul!

Andra

Postarea Nastere Cezariana Maternitatea Buzau Ianuarie 2022 Dr. Rusu Nicolae a fost publicata pe Am Nascut Acolo.

Scroll to Top