loader image
Home » Nastere Cezariana Regina Maria Baneasa Iunie 2022 Dr.Lazar Virginia

Nastere Cezariana Regina Maria Baneasa Iunie 2022 Dr.Lazar Virginia

Am avut o nastere de vis la maternitatea Regina Maria Baneasa! Personalul este de exceptie si conditiile au fost asa exact cum ma asteptam.

Empatia medicilor si asistentelor m-a ajutat sa trec peste teama operatiei, mai ales ca a fost prima nastere. Desi aveam nasterea programata pe data de data 13 .07.2022 au intervenit ceva probleme, asa ca  si pe  30.06.2022 am programat operatia de cezariana. Bebe a fost pregatit dat fiind faptul ca in acea dimineata mi s-au rupt si membranele.

La ora 5 dimineata, am plecat spre maternitatea Regina Maria Baneasa, avand un drum de 120 km de parcurs. Pe toata durata acestui drum, medicul meu, doamna Dr. Lazar Virginia a vorbit cu mine prin mesaje.

Ajunsa acolo m-au consultat la camera de garda si  am fost internata in rezerva specificata in contract. Am stat la monitorizare CTG pana cand au pregatit sala de operatie. Inainte de a merge in sala am stat si in ATI pentru completrea unor hartii. Telefonul l-am avut cu mine tot timpul, inclusiv in sala de operatie.

Doamna doctor anestezist a fost o persoana foarte calda si  toata operatia a vorbit cu mine. Dupa ce l-am vazut pe bebe, am ales sa dorm pana au terminat de cusut. Ajunsa in ATI l-au adus si pe bebe pentru a il pune la san, chiar de 2 ori l-au adus.

Dupa ce a trecut efectul anesteziei m-au mutat in rezerva unde pot spune ca sunt conditii de hotel, nu te simti ca la spital. Bebe era adus de cate ori solicitam, calmantele erau administrate prin cateter sau intravenos inclusiv la cerere.

La capitolul curatenie si mancare nu am nimic de reprosat! La final cand m-am externat nu am platit nimic in plus fata de ce era scris in contract! Cu siguranta si la urmatorul bebe voi alege tot Regina Maria!

Postarea Nastere Cezariana Regina Maria Baneasa Iunie 2022 Dr.Lazar Virginia a fost publicata pe Am Nascut Acolo.

Scroll to Top