loader image
Home » Nastere cezariana Spitalul Judetean Calarasi Septembrie 2022 Dr. Andrei Dumitrescu

Nastere cezariana Spitalul Judetean Calarasi Septembrie 2022 Dr. Andrei Dumitrescu

Buna ziua ,
Cel mai fericit moment a fost cel in care am vazut testul pozitiv de sarcina! A fost o sarcina dorita, așteptata și care a venit la momentul potrivit, in luna Ianuarie 2022!

Tot parcursul sarcinii a fost monitorizat la cabinetul domnului Dr. Andrei Dumitrescu, si am avut parte și de momente mai putin placute, cand in saptamana 22 a fost nevoie de montarea pesarului și automat au fost nevoita sa reduc efortul fizic. Insa, fiind vara totul a decurs bine pana in luna Septembrie, cand am avut o “ raceala “ care s-a dovedit a fi “Covid “ și am fost internata pentru 7 zile sub tratament …Pana atunci totul normal, abia după acest episod a inceput “aventura “!

La 5 zile după externare ma prezentam la camera de garda pierzand din lichid, din nou test Covid pozitiv … Am simtit ca nu mai am aer , ca totul se termina in acel moment ! Nu mai vroiam sa stiu, sa aud nimic …Bebele nu mai era la fel de activ, deja incepusem sa ma gandesc la tot felul de lucruri nu prea placute, desi medicul și asistentele imi ziceau sa stau linistita ca totul va fi bine!

A doua zi, pe 22.09 dimineața au fost monitorizate bataile inimii bebelusului, și cea mai buna decizie a fost cezariana!

Aveam emotii, eram pierduta stiind ca dupa nastere nu am sa fiu cu el, sa il țin in brațe … sa ma simta … nu imi mai doream nimic in acel moment desi visasem toata perioada sarcinii prima noastra imbratisare!

Pe toata durata operatiei pot spune ca nu am simtit absolut nimic, si totul s-a intamplat atat de repede incat nici nu am avut timp sa realizez ce e cu mine ????! La ora 13.05 am auzit primul planset, cel mai frumos sunet pe care il asteapta fiecare mama timp de 9 luni!

Din acel moment au inceput cele mai lungi 5 zile din viata …pe bebe l-am vazut de la 1m distanta , apoi am fost la terapie pentru o noapte …timp care a trecut foarte foarte greu …nu stiam nimic …

A doua zi am fost mutata in salon, bineinteles ca nu aveam nici o motivatie sa ma ridic ….in cele din urma am primit vesti bune despre bebe, si am inceput sa fac pasi mici sa ma mobilizez si sa imi revin! In fiecare zi eram pusa la curent cu starea lui , doar ca nu il vedeam, si nu il aveam langa mine!

A treia zi dupa nastere, am aflat ca testul lui Covid este negativ si abia atunci am inceput sa mananc, dar incepuse sa ma doara capul ingrozitorrr in urma anesteziei … a fost o noapte lungaaa pentru mine si cu multe perfuzii, dar a trecut!

A 4 a zi am primit cea mai buna veste dupa vizita d-nului dr :”Maine mergeti acasa cu bebe!”
Ma bucurăm dar imi era si teama, si aveam asa multe intrebari:
Cum va reacționa bebe cand ne vom intalni?
Cum voi reacționa eu?
Oare dupa 5 zile va mai vrea sa fie alaptat?
Oare ma voi descurca cu el?

Si da, a fost o intalnire de vis …am ajuns acasa si alaptez din primul moment in care l-am atasat la san, a trecut si acea perioada! Acum, la 10 saptamani pot spune ca sunt mama fericita!!!

Aceasta a fost experienta nasterii la Spitalul Judetean  Calarasi! Imi doresc sa o uit…chiar daca in urma ei am cel mai frumos bebe! Ca si recomandare pentru viitoarele mamici, d-nul doctor a fost cel mai potrivit pentru a-mi monitoriza sarcina, si pentru a naste!

Poate se vor schimba multe in spital si nu va mai fi nevoie ca un moment asa frumos, si de neuitat ca nasterea, sa fie umbrit de despartiri inutile intre mama si nou nascut!

 

Postarea Nastere cezariana Spitalul Judetean Calarasi Septembrie 2022 Dr. Andrei Dumitrescu a fost publicata pe Am Nascut Acolo.

Scroll to Top