loader image
Home » Nastere Naturala Maternitatea Polizu Iunie 2015 Dr. Oprescu Daniela

Nastere Naturala Maternitatea Polizu Iunie 2015 Dr. Oprescu Daniela

Buna seara,
Am nascut la Polizu cu doamna doctor Oprescu Daniela, careia ii multumesc de fiecare data cand imi privesc fetele. Prima fetita am nascut-o in 2013, iar a doua in 2015.

Inainte de prima nastere am avut o sarcina molara pe care doamna doctor a descoperit-o…. A fost o experienta trista, care s-a incheiat rapid, cu ajutorul doamnei doctor… Dupa aceasta experienta nu imi mai doream sa raman insarcinata, de teama sa nu se repete aceasta sarcina molara. Doamna doctor ne-a explicat ca nu va mai fi asa, doar ca a trebuit sa monitorizam Beta HCG-ul din doua in doua saptamani si cand acesta se apropia de 0, puteam ramane din nou insarcinata fara probleme, lucru care s-a si intamplat la 6 luni de la intreruperea de sarcina.Doamna doctor m-a sustinut psihic in toate momentele, chiar am avut curajul de a naste natural ambele fete.

Despre spitalul Polizu am numai cuvinte de lauda, curatenie, liniste, discretie, aceste cuvinte sunt caracteristice acestui spital. Doamnele infirmiere veneau si faceau ordine in salon, schimbau lenjeria, eu chiar aveam nevoie sa o schimbe mai des. Nu am fost niciodata refuzata.Doamnele asistente veneau mereu la noi.

Doamna doctor ne vizita dimineata la consultație si dupa masa inainte de a pleca, ma consulta din nou. Am recomandat-o tuturor cunostintelor mele, si o voi recomanda in continuare ori de cate ori voi avea ocazia. Este un OM deosebit, cu calitati pe care rar le poti intalni…. La a doua nastere imi amintesc ca pleca la Paris la un congres si i-am spus ca nu voi naste pana nu se intoarce dumneaei. Asa a si fost. Doamna doctor s-a intors pe 1 iunie si eu am nascut pe 2 iunie.

Sper ca multe viitoare mamici sa o cunoasca pe doamna doctor si sa isi aduca puiutii pe lume cu dumneaei.Este un medic de exceptie, Dumnezeu sa ii dea sanatate!

Postarea Nastere Naturala Maternitatea Polizu Iunie 2015 Dr. Oprescu Daniela a fost publicata pe Am Nascut Acolo.

Scroll to Top