loader image
Home » Nastere Naturala Spitalul Filantropia Bucuresti Iunie 2022 Dr. Safta Veaceslav

Nastere Naturala Spitalul Filantropia Bucuresti Iunie 2022 Dr. Safta Veaceslav

Voi incepe prin a va spune cum am ajuns la spitalul Filantropia. S-a întâmplat la 24 saptamani cand am aflat ca sufar de incompetenta cervico istmica, avand colul cu lungimea de 0,5mm.

Am fost trimisa la acest spital, unde am fost preluata de domnul Dr. Radu Botezatu care a decis sa mi se monteze pesar pentru a putea sa duc sarcina mai mult timp. Din pacate la 29 de săptămâni s-a intamplat inevitabilul si a inceput travaliul.

Durerile m-au tinut 4 zile, in ultimele 12 ore intensificandu-se, iar într-o miercuri dimineata a venit pe lume minunea mea, un baietel cu o greutate de  1700g. Nasterea a fost asistata de domnul Dr. Safta, deoarece dansul era de garda in momentul respectiv, un doctor super din toate punctele de vedere. Am avut o naștere usoara, daca as mai naste de 100 de ori as alege tot nașterea naturala.

Spitalul Filantropia are ca orice spital si parti bune, dar si rele. Saloanele sunt de 2 paturi majoritatea, dar exista si cateva de 5 paturi. Cele de 2 paturi au baie personala, sau baie comuna la 2 saloane. Pentru mamicile care vor mai multa liniste si intimitate exista rezerve contra cost.
Din punct de vedere al curateniei, este ok, foarte curat.

Mancarea este comandata de la o firma de catering, si este rezonabila tinand cont ca e mancare de spital.

Scriu aceasta poveste a mea, inca din spital. Sunt aici de 3 saptamani, in tot acest timp insa nu am dat 1 leu spaga nimanui. Pot spune ca s-au comportat frumos, in mare parte.

Sunt cateva doamne care insa mi-au lasat alta parere printre care o asistenta de la gravide si o doamna doctor care m-a lasat așteptand in travaliu degeaba 1 ora si jumate, in timp ce ea dormea, eu fiind gata de nastere, si avand pesarul inca montat de-asemenea.

La aceasta lista ar putea fi incluse si cateva doamne de la neonatologie, care s-au comportat cam urat, si nu in ultimul rand doamna psiholog, care mi s-a parut ca ar avea ea insasi nevoie de un psiholog. Spun asta pentru ca dansa s-a bagat in viata mea persoanala, cerandu-mi explicatii in legatura cu casnicia mea, mai exact de ce sunt cu soțul meu, diferenta dintre noi fiind cam mare. Eu nu consider ca dumneai ar avea dreptul sa-mi ceara explicatii in legatura cu asa ceva.

O alta parte nasoala este cea a iesitului la aer, asa ceva nu exista, nu avem voie nici macar in curtea spitalului. De vizite nici nu se discuta, cu toate ca ar fi ajutat mamicile in situația mea de exemplu, care sunt aici de luni de zile, sa treaca peste aceasta perioada grea.

Consider ca ar trebui afisate anumite detalii undeva in spital sau pe site. De exemplu faptul ca taticii au voie sa vada copilul dupa nastere, daca fac o cerere. Eu nu am fost informata despre asa ceva, iar dupa nastere cand am intrebat mi s-a spus ca nu se mai poate, trebuia de la inceput facuta treaba aceasta….

Este o nebunie completa privind vizitele, ieșirile la aer, si multe alte chestii. Daca intrebi 10 persoane diferite despre acesta situatie vei primi 10 raspunsuri diferite. Nimeni nu te lamureste cu absolut nimic, in legatura cu nici un subiect, fiecare stie diferite reguli, ca ar exista diferite permisiuni, etc.

Experienta mea este (pentru ca inca ma aflu aici) una ok, sa zic asa.. Mai mult datorita faptului ca il stiu pe bebe in siguranta si stiu ca au aparatura performanta. Insa mai sunt multe de imbunatatit pe alte parti!

Alexandra

Postarea Nastere Naturala Spitalul Filantropia Bucuresti Iunie 2022 Dr. Safta Veaceslav a fost publicata pe Am Nascut Acolo.

Scroll to Top