loader image
Home » O nouă ediție a Școlii de Vară Neurodiab, organizată în 16-18 iunie

O nouă ediție a Școlii de Vară Neurodiab, organizată în 16-18 iunie

Societatea de Neuropatie Diabetică – Neurodiab și Asociația de Podiatrie vă invită la o nouă ediție a Școlii de Vară. Evenimentul se bucură și de patronajul Societății Române de Chirurgie Vasculară.

Începând din acest an, evenimentul se desfășoară ca un eveniment comun a celor două entități și va avea loc în format hibrid în perioada 16-18 iunie.

Așa cum v-am obișnuit, acest eveniment are o valoare informațională și educativă ridică pentru fiecare specialist din domeniul sănătății, în special pentru acei care au în îngrijire persoane cu diabet.

De aceea, vă încurajăm să vă înscrieți! Investiția făcută este un beneficiu pentru fiecare dintre participanți și mai ales un beneficiu pentru persoanele pe care le îngrijiți și tratați.

Pe parcursul evenimentului, participanții vor avea șansa să ia contact și să schimbe experiențe și bune practici cu experți la nivel internațional. În cadrul evenimentului au fost invitați speakeri din țară și din străinătate, majoritatea fiind lideri de opinie în țările pe care le reprezintă.

Evenimentul urmărește un program științific de înaltă calitate și cuprinde conferințe urmate de paneluri de discuții, precum și prezentări de caz dedicate tehnicilor moderne de diagnosticare precoce și de tratament al neuropatiei diabetice și a piciorului diabetic.

Eveniment deja cu tradiție, Școala de Vară este o manifestare științifică dedicată exclusiv profesioniștilor din domeniul sănătății, în special acelora care au în îngrijire persoane cu diabet.

Desfășurarea Școlii de Vară va fi în format hibrid:

– primele două zile a evenimentului (16-17 Iunie) vor fi difuzate exclusiv ONLINE
– a treia zi (18 iunie) veți avea posibilitatea de a participa fizic la workshop-uri, însă participarea fizică este limitat la un număr maxim de 100 de persoane. Numărul participanților online rămâne nelimitat.

Locația workshop-urilor va fi în sala de conferințe de la Liberty Technology Park Cluj, Cluj-Napoca, strada Gării nr. 21., începând cu orele 10:00.

Pentru a participa la eveniment este obligatorie înscrierea prealabilă și achitarea contravalorii taxei de înscriere, urmând, să primiți credențialele de autentificare prin e-mail în data de 15 IUNIE, cu care vă puteți autentifica pe platforma online a evenimentului.

Toate prezentările (inclusiv workshop-urile) pot fi urmărite și online, fără un număr limită. În plus, înregistrarea evenimentului va rămâne disponibil timp de 60 de zile pentru revizualizare ulterioară.
Vă așteptăm cu drag la Școala de Vară în Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic!

Echipa Societății de Neuropatie Diabetică – Neurodiab
Echipa Asociației de Podiatrie

Articolul O nouă ediție a Școlii de Vară Neurodiab, organizată în 16-18 iunie apare prima dată în 360medical.ro.

Scroll to Top