loader image
Home » Landing page

Landing page

Modern clear

Gutiere in loc de aparat dentar

O metodă ușoară de tratament

Gutierele MODERN CLEAR reprezintă o metodă ortodonțică care este special proiectată pentru nevoile tale. Tratamentul poate fi aplicat atât pentru arcada superioară, pentru cea inferioară sau pentru ambele arcade concomitent.La începutul tratamentului vei primi de la dentistul tău un set de gutiere pe care le vei purta pe rând. La fiecare două săptămâni vei trece la următorul set de gutiere. Fiecare gutieră aplică o presiune ușoară asupra dinților împingându-i pas cu pas spre poziția dorită. Gutierele vor trebui purtate întreaga zi și îndepărtate doar pentru a mânca sau pentru a te spăla pe dinți.

Avantajele tratamentului cu gutiere față de tratamentele cu aparat dentar obișnuit

Transparenta

Gutierele sunt aproape invizibile și fac ca tratamentul să fie unul discret. Colegii de la lucru, clienții sau colegii de clasă nu vor observa nimic, doar dacă le spui tu.

Rapiditate

Gutierele de obicei permit un timp de tratament redus comparativ cu aparatul dentar. Faptul că gutierele sunt personalizate și create cu o tehnologie 3D precisă, înseamnă că rezultatele dorite pot fi obținute într-o perioadă mai scurtă de timp.

Detasabilitate

Gutierele sunt îndepărtabile și pot fi date jos cu ușurință înainte de a mânca sau de a te spăla pe dinți. În plus, nu-ți restricționează paleta de mâncăruri disponibile, deoarece nici una nu va interacționa cu tratamentul tău.

Accesibilitate

Gutierele sunt accesibile pentru toate varstele si nu necesita purtarea acestora in mod permanent.

Consulta preturile

Afla preturile pentru aparatul dentar transparent Modern Clear.

Before & After

Descopera schimbare pe care o aduce aparatul dentar transparent Modenr Clear pe parcursul tratamentului. 

Diagnosticul 3D gratuit

Încă de la prima consultație la dentistul sau ortodontul tău pot fi efectuate amprente ale danturii tale. Cu ajutorul MODERN CLEAR, îți vom crea un plan de tratament personalizat în care vom lua în considerare nevoile și dorințele tale precum și recomandările specialistului. Astfel încât, data viitoare când vei veni la medicul tău dentist, vei putea vedea o simulare 3D completă a dinților tăi și a modificărilor acestora pe parcursul tratamentului, de la început și până la sfârșitul tratamentului.

 

MODERN CLEAR îți va prefigura cum va arăta zâmbetul tău la finalul tratamentului chiar înainte să-l începi, iar acest lucru este bineînțeles gratuit.

Doar după ce vei vedea simularea rezultatelor finale și vei fi mulțumit de ele îți vei da consimțământul dentistului tău pentru a începe tratamentul cu gutierele MODERN CLEAR.

Afla mai multe detalii in legatura cu aparatele dentare transparente

Redescoperă frumusețea zâmbetului tău.

Contactează-ne

Scroll to Top