loader image
Home » Ministerul Sănătății va avea un secretar de stat în plus și mai multe posturi

Ministerul Sănătății va avea un secretar de stat în plus și mai multe posturi

Ministerul Sănătății propune creșterea numărului de secretari de stat și a numărului de posturi din instituție, motivul invocat fiind acoperirea sarcinilor suplimentare ale legate de Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) și Agenţia Naţională pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate (ANDIS).

Măsurile sunt prevăzute într-un proiect de hotărâre de guvern elaborat de Ministerul Sănătății.

Proiectul prevede creșterea numărului de secretari de stat din Ministerul Sănătății de la 5 la 6 și a numărului maxim de posturi de la 449 la 453, exclusiv demnitarii și posturile aferente cabinetului ministrului.

“Pentru îmbunătățirea activităţii la nivelul Ministerului Sănătății, în vederea îndeplinirii funcțiilor şi atribuțiilor în condiții optime şi eficiente, precum și a unei mai bune coordonări a sarcinilor suplimentare ale ministerului legate de PNRR și ANDIS, (…) se propune suplimentarea numărului de secretari de stat din cadrul ministerului”, prevede proiectul.

În prezent, Ministerul Sănătății are cinci secretari de stat: Adriana Pistol, Andrei Baciu, Levente Vass, Aurel George Mohan și Tiberius Brădățan.

 

Articolul Ministerul Sănătății va avea un secretar de stat în plus și mai multe posturi apare prima dată în 360medical.ro.

Scroll to Top