loader image
Home » Consultatia dermatologica – primul pas in tratarea eficienta a acneei

Consultatia dermatologica – primul pas in tratarea eficienta a acneei

Acneea reprezinta una din cele 4 afectiuni ale pielii cu care pacientii se confrunta frecvent la nivel global. Modul de manifestare este unul predominant estetic si poate afecta atat tenul, cat si decolteul, spatele sau bratele. In formele severe, poate provoca si disconfort la atingere, insa cel mai mare prejudiciu pe care acneea o aduce pacientilor este cel estetic, afectandu-le puternic echilibrul emotional si proiectia propriei persoane in spatiul social. 

In luna septembrie, Clinica Derma Expert va ofera un discount de 30% la consultatiile dermatologice impotriva acneei, iar primii 30  de pacientii care se programeaza vor primi cadou un set de produse destinate tratarii acestei afectiuni. 

Consultatia dermatologica este esentiala 

Dintotdeauna, acneea a reprezentat o provocare pentru industria dermatocosmetica, de aceea este si afectiunea care a generat cele mai multe tipuri de produse de ingrijire. La momentul actual, exista o gama foarte mare de creme, seruri si masti antiacne, ce contin tot soiul de combinatii de ingrediente active.
Chiar daca paleta de produse este una extrem de variata si, la prima vedere, par potrivite, nu toate actioneaza pe orice tip de acnee. De aceea, este deosebit de important sa aveti o consultatie cu un medic dermatolog din clinica Derma Expert, care sa evalueze corect tipul de acnee (comedoniana, papulo-pustulosa sau nodulo-chistica) si sa recomande setul de analize si investigatii necesare in recomandarea planului de tratament potrivit (testare microbiologica sau endocrinologica). Odata depistata corect cauza si tipul acneei, planul de tratament va fi conceput de catre medicul dermatolog Derma Expert in acord cu nevoile pacientului.

Tratamente personalizate si evaluari periodice

Tratarea acneei nu se realizeaza niciodata dupa o schema universal valabila, iar pacientii au intotdeauna nevoie de tratamente personalizate, care sa includa tratamente topice sau sistemice, peelinguri si laserterapie. Din acest motiv, puteti alege cu toata increderea clinica Derma Expert pentru tratarea corecta si eficienta a acneei! Medicii nostri se documenteaza constant si urmaresc noile studii si protocoale de tratament, astfel incat planul dumneavoastra de tratament sa fie cel mai eficient. Mai mult decat atat, clinica Derma Expert dispune in portofoliul sau de proceduri extrem de eficiente impotriva tuturor tipurilor de acnee, precum peelinguri chimice si lasere performante care reduc inflamatia asociata acneei, porii dilatati si cicatricile lasate de acneea netratata corespunzator. 

Un lucru foarte important in tratarea acneei il reprezinta evaluarile periodice, astfel incat medicul sa se asigure de evolutia pozitiva a planului de tratament. Medicii dermatologi ai clinicii Derma Expert analizeaza feedbackul pacientului referitor la actiunea tratamentelor topice si a procedurilor realizate in clinica, pentru a decide continuarea tratamentelor in formula initiala sau nu, precum si adaugarea altora noi.

Programati acum o consultatie dermatologica impotriva acneei pentru a profita de discountul de 30% si un plan de tratament personalizat si eficient!

Intreaba specialistul Derma Expert

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

The post Consultatia dermatologica – primul pas in tratarea eficienta a acneei appeared first on Derma Expert.

Scroll to Top